Ciolacu spune că PSD va participa la consultările convocate de Klaus Iohannis

| 12 mar, 23:45

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că social-democraţii vor participa, vineri, la consultările cu partidele politice convocate de preşedintele Klaus Iohannis la Cotroceni şi că PSD nu va face nicio propunere de prim-ministru. Ciolacu spune că PSD nu-l va susţine pe Ludovic Orban, dar crede că acesta ar putea forma din nou o majoritate în jurul său, aşa cum a mai făcut.â

 

"Sperăm că vom găsi o soluţie, cel târziu luni să avem votul în Parlament. Cred că astăzi nu este o victorie a niciunei formaţiuni politice. (...) Vom crea cadrul legislativ în Parlament, (...) luni cel târziu să fie votul în Parlament. Nu mergem mâine (vineri - n.r.) cu o propunere de prim- ministru, am mai făcut propuneri de prim-ministru, nu au fost luate în considerare. Vom vedea mâine, în urma consultărilor ce decizie se ia”, a spus Ciolacu, joi seară, într-o intervenţie telefonică la B1 TV.
Acesta a spus că Ludovic Orban "nu este o soluţie tocmai potrivită”, subliniind că şi acesta, la fel ca Florin Cîţu, şi-a depus mandatul de prim-ministru desemnat.
"Dar domnul Orban a mai avut o dată capacitatea de a-şi crea o majoritate fără PSD, este posibil să aibă din nou această capacitate”, a adăugat Marcel Ciolacu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ