Ciolacu spune că va propune în CEx dizolvarea PSD Ilfov

| 29 iul, 18:19

 

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că va propune dizolvarea PSD Ilfov în ședința Comitetului Executiv Național al partidului programată joi.

 

 

 

Marcel Ciolacu a declarat, marți, la TVR 1 că a aflat din presă despre faptul că organizația ar fi controlată de persoane din lumea interlopă, potrivit Mediafax.
„Voi propune în CEx de săptămâna aceasta dizolvarea acestei organizații, chiar dacă suntem în prag de alegeri. Sunt ferm convins că avem capacitatea de a face o echipă rapid acolo să fim pregătiți și la Ilfov de alegeri. Este inadmisibil așa ceva. Am aflat și eu din presă. Nu am crezut așa ceva. Am avut o discuție cu președintele organizației acum aproximativ o lună de zile. I-am spus că în echipa dânsului există o persoană asupra căreia sunt foarte multe bănuieli de implicări într-o anumită zonă care nu ne reprezintă și chiar i-am spus să ia măsurile necesare de a fi schimbat din funcția de secretar executiv”, a spus Ciolacu.
Acesta a precizat că a mai comunicat în ultima perioadă cu președintele filialei.
„Joi vom avea un CEx și voi propunere dizolvarea organizației și numirea unei echipe interimare la Ilfov”, a spus Ciolacu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ