Ciolacu: ”Sunt onorat că am preluat conducerea grupului PRO-America din Parlament!”

| 03 mai, 19:49

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că este onorat că a preluat conducerea grupului PRO-America din Parlament într-un moment în care Parteneriatul Strategic cu SUA se află la cel mai înalt nivel şi în aceeaşi zi în care au fost desfiinţate grupurile de prietenie cu Federaţia Rusă şi Belarus.

"Sunt onorat că am preluat conducerea grupului PRO-America din Parlament într-un moment în care Parteneriatul Strategic cu SUA se află la cel mai înalt nivel şi în aceeaşi zi în care am desfiinţat grupurile de prietenie cu Federaţia Rusă şi Belarus. Voi continua să împărtăşesc viziunea de politică externă şi de securitate a României care se bazează pe cei trei piloni: statutul de membru UE, rolul în cadrul alianţei NATO şi Parteneriatul Strategic cu SUA", a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că va urma fără ezitare calea aleasă în urmă cu 30 de ani, "aceea de membru puternic al comunităţii transatlantice", care contribuie semnificativ la securitatea şi prosperitatea sa.

"Obiectivele mele ca preşedinte al grupului PRO-America vor viza în principal crearea unui mediu propice pentru afaceri şi investiţii prin: sporirea predictibilităţii şi transparenţei legislaţiei fiscale, asigurarea unui cadru legislativ stabil şi transparent, care să ofere beneficii economiei naţionale şi investitorilor, identificarea de noi oportunităţi pentru investiţii americane (de exemplu în energie)", a mai spus Ciolacu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ