Ciolacu: Testarea şi vaccinarea, cele mai simple şi la îndemână căi de a depăşi această perioadă neagră

| 20 oct, 20:33

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, miercuri, că s-a vaccinat anti-COVID cu a treia doză şi a îndemnat populaţia să se imunizeze, subliniind că administrarea serului împotriva SARS-CoV-2, alături de testare, reprezintă "cele mai simple căi" pentru a depăşi pandemia.

 

"Astăzi, am făcut doza 3 de vaccin. Am mers, după vot, împreună cu Paul Stănescu, secretarul general al PSD, şi mai mulţi colegi din Parlament. Vă îndemn pe toţi să vă vaccinaţi şi să vă testaţi la cea mai mică suspiciune! Sunt cele mai simple şi la îndemână căi pentru a depăşi această perioadă neagră. Fiecare dintre noi trebuie să se gândească la sănătatea sa şi a familiei sale şi să acţioneze pentru binele tuturor!", a scris Ciolacu, pe Facebook.
Marţi, România a înregistrat cifre record de îmbolnăviri de COVID-19, dar şi de decese la persoane infectate cu SARS-CoV-2.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 oct, 08:01
Valter Cojman
vaccin, vaccinare
Eu am o singura intrebare:
Cine isi asuma raspunderea pentru efectele adverse grave, foarte grave si pentru decesele cauzate de vaccinare?

Am si raspunsul:
NIMENI, NICI MACAR PRODUCATORII DE VACCINURI. De aceea au cerut imunitate si au primit-o.

P.S.
Pai, daca nimeni nu isi asuma raspunderea inseamna ca nimeni nu are incredere in vaccinuri.
Atunci, eu, de ce sa ma vaccinez cu vaccinuri in care nimeni nu are incredere si nimeni nu isi asuma raspunderea pentru efectele adverse grave, foarte grave si pentru decesele cauzate de vaccinare?

Cu atat mai grav este sa faci vaccinarea obligatorie sau sa santajezi populatia, cu interzicerea unor drepturi si libertati fundamentale, ca sa se vaccineze cu vaccinuri pentru care nimeni nu isi asuma responsabilitatea si nimeni nu raspunde pentru efectele adverse grave, foarte grave si pentru decesele cauzate de vaccinare.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ