Cioloș: Am finalizat planurile de acțiuni sectoriale, le trimitem Parlamentului

| 13 ian, 11:20

Guvernul a finalizat planurile de acțiuni sectoriale care conțin prioritățile fiecărui minister, a anunțat miercuri premierul Dacian Cioloș, care a precizat că documentul rezultat va fi trimis Parlamentului.

"Am finalizat planurile de acțiuni sectoriale, deci cu prioritățile pe fiecare minister, ceea ce ați trimis de la fiecare minister în urma întâlnirilor, discuțiilor pe care le-am avut, inclusiv în ședințele informale de guvern de sâmbăta, de la instalarea guvernului până acum. Am reușit să sintetizăm aceste priorități sectoriale pe care vi le-ați fixat fiecare dintre dumneavoastră într-un document pe care, așa cum am promis, o să-l trimitem Parlamentului până când se întoarce din vacanța parlamentară. O să vă rog să vă faceți timp să mergeți în comisiile de specialitate să prezentați aceste priorități (...) și să le discutați cu parlamentarii", le-a transmis Cioloș miniștrilor, la începutul ședinței săptămânale a Guvernului, potrivit Agerpres.

Premierul le-a mai solicitat miniștrilor să se concentreze pe implementarea măsurilor prioritare, ținând cont de faptul că "timpul este scurt".

"Vreau să faceți diferențierea între prioritățile pe care și le-a stabilit acest Guvern și lucrurile care oricum trebuie făcute pentru administrarea normală a ministerelor pe care le conduceți. Să vă organizați activitatea astfel încât să vă puteți focaliza pe prioritățile pe care le-am stabilit împreună. Pentru a discuta în detaliu despre modul în care v-ați gândit să vă organizați pentru a implementa aceste măsuri (...) o să ne întâlnim (...) în următoarele 2-3 săptămâni. O să mă organizez în așa fel încât să vin la dumneavoastră la ministere", a spus Cioloș.

El a precizat că joi va merge la ministerele Agriculturii și Energiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 12:21
mihail30
Ai timp liber și vrei să ciștigi bani? Compania Română “ePublishers” ce vizează piața cărților electronice cauta colaboratori dispusi să lucreze în fața calculatorului. Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice!
NU este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero sub forma a 12 lectii prin email.
Cerințe:
- cunostinte minime PC
- conexiune la internet
- seriozitate
- răbdare
- dorință să avansezi și sa înveti ceva nou
Cand doresti cu cea mai mare seriozitate acest curs, cere informatii la adresa de email: [email protected]
13 ian, 11:58
Alina
loc de muncă
Navighezi zilnic 2-3 ore pe internet?De ce sa nu iti petreci acest timp cu folos, colaborand cu noi part-time sau full time, iti poti creste substantial veniturile lunare, plata este garantata prin contract legal de comision iar instruirea se face gratuit prin e-mail!Sunt necesare cunostinte minime de utilizare a calculatorului , de lucru cu documente word si pdf, rabdare, perseverenta si atentie la detalii. Pentru informatii trimite mesaj cu textul PROIECT la adresa de mail [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ