Cioloș: Am un mandat până la sfârșitul anului; după - o să îmi găsesc eu ce să fac

| 16 iun, 15:17

Premierul Dacian Cioloș a afirmat, în cursul vizitei la Ottawa, că are un mandat de premier până la finalul acestui an, după care își va găsi ce să facă.

Acesta a susținut miercuri o conferință de presă la Ambasada României de la Ottawa, imaginile din cadrul acesteia fiind postate pe site-ul oficial al Guvernului.

Întrebat de un jurnalist care este viitorul pe care și-l vede în următorii ani și dacă va rămâne premier tehnocrat și după alegeri, Cioloș a replicat: "Nu discut acest lucru. Am mai spus-o și acasă: am un mandat pe care mi l-am asumat până la sfârșitul anului și doar despre acest lucru discut. Asta e important acum — România să fie guvernată în așa fel încât să menținem stabilitatea economică, socială în România și restul — chestiuni privind viitorul personal — nu vă faceți nicio grijă, o să-mi găsesc eu ce să fac".

Premierul Dacian Cioloș a efectuat miercuri o vizită oficială în Canada, unde a avut întrevederi cu șefii Parlamentului, cu premierul canadian, Justin Trudeau, și s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității românești din Canada.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ