Cioloș către sindicate: Doresc un dialog pragmatic și eficient, nu doar de dragul imaginii

| 11 dec, 14:04

Premierul Dacian Cioloș le-a transmis vineri liderilor organizațiilor sindicale cu care discută la Palatul Victoria că dorește un dialog pragmatic și eficient și nu unul "de dragul imaginii".

"A fost o perioada foarte intensă (...) în care principala prioritate a fost să elaborăm cât mai repede bugetul. Ați văzut, pe de altă parte, că am luat în considerare multe lucruri care au fost discutate și cu dumneavoastră înainte. A fost important pentru noi să putem finaliza cât mai repede elaborarea bugetului, ca să nu ne prindă sfârșitul anului fără un buget adoptat. Vreau însă să fie clar pentru dumneavoastră faptul că acest guvern este un guvern al dialogului, am spus-o, și doresc un dialog pragmatic și eficient, nu doar de dragul dialogului și de dragul imaginii. Doamna ministru al Muncii în numele Guvernului este cea care va dialoga în permanență cu dvs — înțeleg că o cunoașteți, ați avut deja discuții cu dânsa — și sper ca încrederea pe care o aveți în dânsa să se răsfrângă pozitiv asupra întregului Guvern", a declarat premierul la începutul întâlnirii cu sindicatele.

Cioloș s-a declarat dispus să discute toate subiectele solicitate de sindicate și a anunțat că a luat notă de cererea privind convocarea comisiei tripartite.

Din partea Guvernului, la discuții se mai află cei doi vicepremieri, Vasile Dîncu și Costin Borc, ministrul Finanțelor, Anca Dragu, și ministrul Muncii, Ana Costea. Din partea sindicatelor sunt prezenți reprezentanți ai CNS Cartel ALFA, CNSLR Frăția, Blocului Național Sindical, Confederației Sindicatelor Democratice din România și CS 'Meridian'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ