Cioloș, discuții despre ridicarea MCV cu comisarul european pentru justiție

| 29 feb, 12:53

Premierul Dacian Cioloș a avut luni dimineață o întrevedere cu Vera Jourova, comisar european pentru justiție, protecția consumatorului și egalitate de gen, în cadrul căreia s-a discutat și despre ridicarea Mecanismului de Cooperare și Verificare, potrivit unui comunicat transmis de Guvern.

"În cadrul discuțiilor, cei doi oficiali au discutat despre cooperarea cu Comisia Europeană în domeniul justiției, lupta împotriva corupției, ridicarea Mecanismului de Cooperare și Verificare, dar și despre politica de protecție a consumatorilor, egalitatea de gen, incluziunea socială a romilor și propunerea constituirii la nivelul Uniunii Europene a funcției de Procuror general european", se menționează în comunicatul Executivului.

Comisarul european pentru justiție, consumatori și egalitate de gen, Vera Jourova, se află luni la București, în vizită oficială. Comisarul se va întâlni și cu ministrul Justiției, Raluca Prună, ministrul Muncii, Claudia-Ana Costea, precum și cu parlamentari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ