Cioloș, după discuția cu Orban: Am vorbit de anticipate. „I-am zis că agonia nu poate fi prelungită”

| 29 noi, 20:30

Dacian Cioloș a afirmat că a discutat, vineri, cu Ludovic Orban despre alegerile anticipate și că i-a explicat acestuia că „agonia” nu mai poate fi prelungită, scrie Mediafax. PLUS va urmări cu atenție cum va elimina Guvernul Orban Legea recursului compensatoriu, a adăugat Cioloș.

„A decurs foarte bine. A durat cam o oră și jumătate. Nu s-au fumat. Am fost inter-o instituție publică. Nu cred că l-a deranjat ceva. Insistență cu alegerile anticipate, încerca să spună că e un lucru greu de realizat, dar i-am explicat că toată lumea are de pierdut dacă prelungim această agonie”, a spus Dacian Cioloș, la Digi24, potrivit HotNews.ro.

Un alt subiect de discuția a vizat legea recursului compensatoriu, unde liderul PLUS a susținut că va urmpri cu atenție procedura de abrogare a acesteia.
„ Sigur, am ridicat problemă Secției Speciale, care trebuie eliminată. E concluzia analizei Comisiei de la Veneția, a Comisiei Greco, a Comisiei Europene. E o instituție care nu funcționează. Legea recursului compensatoriu, vedem ce efecte a avut. Soluția cea mai la îndemână e să eliminăm complet. Pe de altă parte eu pot fi de acord cu domnul ministru Predoiu că nu trebuie doar să o înlocuim, ci să fie ceva pus acolo. Eu nu am vorbit cu domnul ministru Predoiu. Domnul premier a amintit faptul că au în programul de guvernare acest angajament și că se va ține de această promisiune. Cum, o să vedem în perioada următoare. Eu i-am zis că vom urmări atent ”, a subliniat Cioloș.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ