Cioloș, întrebat dacă Iohannis e nemulțumit de Executiv: Dânsul vă poate da un răspuns legat de ce a declarat

| 26 apr, 12:38

Întâlnirea săptămânală dintre Dacian Cioloș și Klaus Iohannis va avea loc miercuri, a declarat premierul, în contextul în care s-a speculat că tensiunile dintre prim-ministru și șeful statului au dus la anularea întâlnirii pe care aceștia o aveau programată pentru marți.

Iohannis declarase luni că executivul condus de Dacian Cioloș nu este ”Guvernul său” și că sunt anumite aspecte ce țin de actuala guvernare care îl nemulțumesc, arată B1 TV. La o zi după, întâlnirea programată între cei doi nu a mai avut loc, ceea de a dus la speculații legate de tensiuni apărute ca urmare a afirmațiilor făcute de președinte.

Întrebat dacă Iohannis este nemulțumit de Guvern, Cioloș a răspuns: ”am stabilit mâine (miercuri - n.r.) o întâlnire și o să discutăm. Dânsul vă poate da un răspuns la acest lucru, nu eu, legat de ce a declarat”.

Iohannis și Cioloș ar fi trebuit să discute marți, printre altele, despre desemnarea noului Ministru al Fondurilor Europene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ