Cioloş: Avem nevoie de un acord politic pentru o strategie de competitivitate a României

| 05 iul, 11:50

România are nevoie de un acord politic pentru o strategie de competitivitate, de un set de priorităţi asupra cărora să existe consens, astfel încât execuţia lor să nu fie afectată de ciclurile electorale, a declarat premierul Dacian Cioloş, marţi, la Palatul Parlamentului, în deschiderea conferinţei "România competitivă".

"Ne dorim în primul rând un document final care să reflecte dorinţa şi interesele românilor şi României pe termen mediu şi lung, un set de priorităţi asupra cărora să existe consens, astfel încât execuţia lor să nu fie afectată de ciclurile electorale. Ceea ce este cert avem nevoie de un acord politic pentru o strategie de competitivitate a României. Vă adresăm aşadar astăzi invitaţia deschisă de a ne asuma împreună un drum, care, pe lângă creşterea competitivităţii economice, să ne crească în primul rând încrederea în propriile forţe, în potenţialul României, să aducem România la adevăratul ei potenţial de dezvoltare şi să creăm România în care vrem să trăim", le-a spus premierul Cioloş participanţilor la eveniment.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ