Cioloş, către liberali: Aţi acceptat să daţi tonul schimbărilor. Asta îmi dă convingerea că putem lucra împreună

| 03 noi, 10:37

Premierul Dacian Cioloş a declarat miercuri că liberalii au acceptat să dea tonul schimbărilor punând în faţă oameni noi şi aplicând criterii de integritate, argumente care îi dau convingerea că poate lucra împreună cu acest partid pentru susţinerea unui proiect comun.


"Sper să putem construi în jurul acestei platforme ("România 100" - n.r.) un proiect în care să propunem României un alt fel de a guverna. (...) Dumneavoastră sunteţi un partid care - am observat încă din faza alegerilor locale - aţi acceptat să daţi tonul acestei schimbări şi aţi luat unele decizii care, pornind de la istoria partidului din aceşti ultimi ani, probabil pentru unii au fost decizii dureroase. Aceea de a renunţa la anumiţi oameni care şi-au dedicat viaţa partidului, dar care, din diferite motive, probabil şi din cauza modului în care, într-o anumită perioadă, s-a înţeles să se facă politică, au adus anumite probleme care au creat această dificilă comunicare între un partid şi societate. Aţi hotărât să faceţi acest pas, să puneţi în faţă oameni noi, să aplicaţi criterii de integritate pe care să le puneţi nu doar pe hârtie, ci să le aplicaţi în practică şi în acelaşi timp să veniţi şi cu idei noi", a afirmat Dacian Cioloş, la Consiliul Naţional al PNL. 

El a precizat că acest lucru îi oferă convingerea că poate lucra împreună cu PNL. 

"Eu cred că am înţeles şi de-o parte şi de alta faptul că foarte multă lume care a renunţat să mai aibă încredere în politică ar putea fi regrupată pentru a putea susţine un proiect comun", a adăugat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ