Cioloş, către membrii Guvernului: Vă invit să nu mai fumaţi nicăieri în Palatul Victoria

| 16 mar, 10:55

Premierul Dacian Cioloş i-a invitat pe membrii Executivului să nu mai fumeze în incinta clădirii şi i-a cerut secretarului general al Guvernului, Sorin Chelmu, să amenajeze afară un loc pentru fumat, şi totodată el a anunţat că a fost elaborat un ghid de informare pentru aplicarea legii antifumat.

"Începând de săptămâna aceasta se aplică legea antifumat inclusiv în clădirea Guvernului şi o să vă invit să nu mai fumaţi nicăieri în incinta Palatului Victoria. O să vă rog domnule secretar general să găsiţi undeva afară un loc care să fie amenajat şi unde doritorii să poată să fumeze respectând legislaţia", a spus prim-ministrul, miercuri, la începutul şedinţei Executivului.

Dacian Cioloş a mai anunţat că Guvernul a pregătit şi un ghid de informare care explică modul în care se aplică lege, documentul urmând să fie disponibil şi online.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ