Cioloş: Dacă e populistă şi fără surse de finanţare, orice lege va fi atacată la Curtea Constituţională

| 04 noi, 17:18

Premierul Dacian Cioloş a afirmat vineri, la Alba Iulia, că dacă e populistă şi nu are surse de finanţare, orice lege va fi atacată la Curtea Constituţională, indiferent de cine e susţinută.

'Orice lege, indiferent de cine o votează, dacă e populistă şi dacă nu are surse de finanţare, noi vom lua măsuri şi acolo unde avem argumente, le vom ataca la Curtea Constituţională', a declarat, într-o conferinţă de presă, premierul Dacian Cioloş. 

Şeful Guvernului a subliniat din nou că nu va susţine măsurile populiste, indiferent de partidul care le promovează, el răspunzând astfel şi întrebării unui jurnalist referitoare la majorările de salarii şi indemnizaţii prevăzute de programul de guvernare al PNL. 

Dacian Cioloş s-a aflat vineri la Petroşani şi Alba Iulia, unde s-a întâlnit cu autorităţile locale din Valea Jiului şi din zona Roşia Montană - Munţii Apuseni, cărora le-a prezentat mecanismul de sprijin elaborat de Guvern pentru dezvoltarea integrată a zonelor-pilot de intervenţie, care vizează şi aceste două foste zone miniere mono-industriale. 

Pe lângă discuţiile cu autorităţile locale din fostele zone miniere Valea Jiului şi Roşia Montană - Munţii Apuseni, premierul Dacian Cioloş a avut întâlniri cu membri ai Senatului Universităţii din Petroşani şi a vizitat Biroul local al Unităţii Guvernamentale de Asistenţă Tehnică - Valea Jiului. 

Primul ministru a fost însoţit de vicepremierul Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, de consilierul de stat Ionel Dancă, coordonatorul Unităţii Guvernamentală de Asistenţă Tehnică, precum şi de secretarul de stat din Ministerul Culturii, Oana Bogdan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ