Cioloş: Dorim să lucrăm cu toţi cei care vor o Românie modernă, europeană

| 10 apr, 18:43


Partidul REPER doreşte să lucreze cu toţi cei care vor o Românie modernă, europeană şi rămâne deschis către societatea civilă, antreprenori, a declarat, miercuri, europarlamentarul Dacian Cioloş.

 

Întrebat dacă REPER a luat în calcul să candideze la alegeri împreună cu Alianţa Dreapta Unită, el a susţinut că partidul şi-a exprimat disponibilitatea, dar "n-a văzut niciun interes" din partea cealaltă.
"Noi ne-am exprimat disponibilitatea de a discuta aceste lucruri cu multe luni înainte, dar n-am văzut niciun interes din partea lor pentru asta, aşa încât noi am vrut să arătăm că nu ne e teamă să candidăm singuri şi că, oricum, după ce vor trece alegerile, după ce vom intra în Parlamentul European şi, sper eu, apoi şi în Parlamentul naţional, să găsim cele mai bune modalităţi de colaborare cu acele forţe politice care îşi doresc o Românie europeană şi o Românie democratică. Şi, mai ales, noi vrem să fim partidul care să fie deschis către acea parte din societate care face lucruri în România - societate civilă, antreprenori. Acolo găsim oameni care pun şi resurse şi competenţe. De ani de zile de când politicienii şi marile partide se ceartă între ele, acei oameni fac lucruri şi fac să avanseze România şi noi cu ei vrem să lucrăm", a explicat eurodeputatul, la sediul Biroului Electoral Central, după ce depunerea listei candidaţilor REPER pentru europarlamentare.
El a adăugat că reprezentanţii REPER rămân deschişi la o colaborare şi după alegeri către toţi cei care doresc o Românie europeană, modernă.
"Noi ne-am arătat disponibilitatea chiar şi în Parlamentul naţional. (...) Am făcut-o şi public, pentru că ne dorim să lucrăm cu toţi cei care vor o Românie europeană şi o Românie modernă. Rămânem în continuare deschişi să lucrăm cu toţi cei care îşi doresc direcţia aceasta a României", a transmis Dacian Cioloş.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ