Cioloş, în SUA: România nu şi-a luat niciun angajament suplimentar în chestiunea refugiaţilor

| 21 sep, 20:57

România nu şi-a luat niciun angajament suplimentar faţă de ceea ce deja s-a angajat să facă în problema refugiaţilor, a declarat miercuri premierul Dacian Cioloş, în contextul în care, cu o zi în urmă, a participat, la New York, la un summit privind refugiaţii, organizat de SUA.

"Vreau să fiu foarte clar. România nu şi-a luat niciun angajament suplimentar faţă de ceea ce s-a angajat să facă la nivel european, însă în evenimentul de ieri (marţi - n.r.) tocmai asta am prezentat: contribuţia României la repartizarea refugiaţilor la nivel european, pe baze voluntare, pe acele cifre pe care România s-a angajat deja", a precizat Cioloş, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul Misiunii Permanente a României pe lângă ONU. 

Premierul a menţionat că, la summitul de marţi, a prezentat şi "implicarea României, atât cu resurse umane cât şi materiale, pentru întărirea controlului la frontierele europene, dar şi contribuţiile financiare pentru a rezolva probleme la rădăcina acestor migraţii".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ