Cioloş: Irimescu să-şi asume declaraţiile pe care le-a făcut. Nu a avut mandat din partea Guvernului

| 04 apr, 12:21

Premierul Dacian Cioloş a declarat luni că ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, va trebui să îşi asume declaraţiile pe care le-a făcut, declaraţii pentru care nu a avut mandat din partea Guvernului.

"Domnul Irimescu să-şi asume declaraţiile pe care le-a făcut. Pe mine mă interesează în primul rând ce face domnul Irimescu. I-am spus că are de accelerat procesul de plată a subvenţiilor de lansare a programului de dezvoltare rurală, astea sunt lucrurile care mă interesează. Restul declaraţiile dânsului personale nu sunt în numele Guvernului, pentru că nu a avut mandat, nu a informat Guvernul legat de aceste lucruri. Sunt declaraţii personale pe care o să şi le asume", a spus Cioloş înainte de a participa la întâlnirea cu reprezentanţii Asociaţiei Municipiilor din România. 

Premierul a făcut aceste precizări ca răspuns la o întrebare referitoare la afirmaţia ministrului Irimescu conform căreia în perioada mandatului fostului preşedinte Traian Băsescu s-ar fi scos din ţară 35 de miliarde de euro "cu camionul".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ