Cioloş: Până la sfârşitul mandatului acestui Guvern n-o să mă înscriu într-un partid politic

| 21 iun, 21:59

Premierul Dacian Cioloş a reafirmat marţi că, până la sfârşitul mandatului Cabinetului pe care îl conduce, n-o să se înscrie în vreun partid politic şi că nici nu-şi va face partid.

"Eu am spus foarte clar că mi-am asumat un mandat de prim-ministru în anumite condiţii, mi-am luat un angajament clar şi sunt pus să repet în fiecare lună lucruri pe care le-am spus la început şi vreau să mai spun încă odată şi sper să fie pentru ultima dată. Mi-am dat un cuvânt şi îmi ţin cuvântul respectiv: până la sfârşitul mandatului acestui guvern, am spus că n-o să mă înscriu într-un partid politic, că n-o să-mi fac un partid politic şi că n-o să candidez la alegerile parlamentare. Asta pot să vă spun ceea ce pot să fac - ceea ce m-am angajat să fac", a declarat Cioloş la finalul unei întâlniri cu conducerea PNL, care a avut loc la Palatul Parlamentului. 

Întrebat dacă nu este exclusă această posibilitate, după ce i se va termina mandatul, premierul a subliniat că nu ştie, pentru că nu are proiecte ascunse sau vreo agendă secretă. 

"Nu vreau să fac nicio afirmaţie legat de ce se va întâmpla după aceea pentru că pur şi simplu nu ştiu. Dumneavoastră puteţi să înţelegeţi că sunt doar un om şi nu altceva şi că nu am proiecte ascunse, că n-am agendă ascunsă şi că eu în noiembrie m-am angajat la un mandat pe care înţeleg să mi-l duc la bun sfârşit în mod onest şi atât cât mă ţin puterile? De ce să ne proiectăm pe alte lucruri când acum sunt de rezolvat anumite lucruri şi eu acum mi-am asumat anumite lucruri?", a spus şeful Executivului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ