Cioloş, prezent la Feteşti, la deschiderea anului şcolar: Să nu căutaţi titluri goale de conţinut, aşa cum fac unii

| 12 sep, 10:01

Premierul Dacian Cioloş i-a îndemnat, la început de an şcolar, pe elevi să aibă încredere în forţele proprii şi să nu caute doar note bune şi "titluri goale de conţinut", care nu le aduc progrese în plan personal.

"Vă îndemn să aveți încredere în voi, în calea voastră, să vă țineți de ea, să nu căutați neapărat doar note bune, să căutați să asimilați și să înțelegeți ceea ce asimilați, să nu căutați titluri goale de conținut, așa cum fac unii, pentru că sunt obținute fără ca ceva în voi să progreseze. Cred că școală românească trebuie să vină cu o schimbare de perspectivă, școala trebuie să vă lase spațiu să vă exprimați și să învățați responsabilitatea", a spus premierul, la Liceul Carol I din Fetești, unde a participat la deschiderea anului școlar.

Cioloș a precizat, totodată, că actuala generație de elevi "va fi cea care va definitiva procesul de schimbare a României".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ