Ciorbea: Mă consider binecuvântat că destinul a hotărât să-mi încep cariera politică sub îndrumarea lui Coposu

| 11 noi, 13:00

Fostul lider țărănist Victor Ciorbea aduce un omagiu lui Corneliu Coposu, de la moartea căruia s-au împlinit două decenii, afirmând că se consideră ''binecuvântat că destinul a hotărât să își înceapă cariera politică sub îndrumarea Seniorului''.

''Două decenii au trecut de când Seniorul Corneliu Coposu a trecut la cele veșnice. Ca adevărații martiri, Corneliu Coposu și-a jertfit întreaga viață neamului său. (...) Dimensiunea sa etică îl așază de-a pururi în rândul marilor oameni de stat preocupați de soarta națiunii, și nu de funcții și privilegii personale. (...)

A fost și continuă să fie reper și simbol al valorilor esențiale ale acestui neam.

Mă consider binecuvântat că destinul a hotărât să-mi încep cariera politică sub îndrumarea Seniorului.

Fie ca memoria și testamentul moral și politic ale lui Corneliu Coposu să ne călăuzească în gând și faptă!'', a transmis, prin intermediul unui comunicat, Victor Ciorbea, care deține în prezent funcția de Avocat al Poporului.

Corneliu Coposu, membru al PNȚ istoric și președinte al PNȚCD, a murit pe 11 noiembrie 1995, la București.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ