Ciprian Bucur, aviz favorabil pentru funcția de ministru delegat pentru relația cu Parlamentul

| 16 noi, 21:47

Comisiile juridice ale Camerei Deputaților și Senatului și Comisia pentru constituționalitate a Senatului l-au avizat favorabil, luni, pe Ciprian Bucur pentru funcția de ministru delegat pentru relația cu Parlamentul.

Deputații și senatorii l-au avizat pe Bucur în unanimitate.

"Ce post ar fi mai nimerit pentru Ciprian care cu asta se ocupă de atâta vreme, suntem extrem de onorați și mulțumiți de această nominalizare extrem de inspirată și cred că în sfârșit pot vota cu inima plină și cu conștiința liniștită, să dau un vot favorabil omului potrivit la locul potrivit", a spus președintele Comisiei juridice de la Camera Deputaților Bogdan Ciucă.

"Despre mine prea multe nu o să vă povestesc. Fiecare dintre dumneavoastră ați avut o interacțiune cu mine de-a lungul timpului, ne-am cunoscut în diverse momente, chiar mă gândeam venind spre sala asta că mă încearcă o emoție teribilă pentru că am trăit împreună cu dumneavoastră și momente bune și mai puțin bune, dar împreună le-am dus la bun sfârșit. Urmăriți-mă în activitatea guvernamentală pe care o să o desfășor. Vă asigur de toată buna mea credință, de profesionalism și de doza mea de umanitate care m-a caracterizat de fiecare dată", a spus Bucur, la rândul său.

Toți parlamentarii care au luat cuvântul la audieri au spus că nu are rost să-i pună întrebări lui Bucur și toți l-au lăudat pentru activitatea sa de la comisie.

Ministrul interimar pentru relația cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, a spus că Ciprian Bucur ar fi răspuns la toate întrebările pe care le-au pus parlamentarii Cristinei Guseth propusă pentru Ministerul Justiției.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ