Ciprian Ciucu acuză că Primăria Sectorului 6 ”a fost jefuită” şi anunţă că va publica toate contractele

| 03 dec, 19:55

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, acuză că instituţia ”a fost jefuită” în ultimii ani şi anunţă că săptămâna viitoare va publica toate contractele de achiziţii ale fostei conduceri. Ciucu afirmă că s-au cumpărat doar mărţişoare în valoare de 20.000 de euro.

 

”Primăria Sectorului 6 a fost jefuită! Mărţişoare de 20.000 de euro! Atât a dat doar pe mărţişoare, la solicitarea DG Comunicare, Primăria S6! (...) Incredibil, cum am fost furaţi în aceşti 4 ani! Cui să-i dai, frate, mărţişoare de 20.000 de euro? Hai să fim serioşi”, a anunţat, joi, pe Facebook, primarul Sectorului 6.
Acesta a precizat că va publica toate contractele încheiate de fosta conducere a instituţiei.
”Acesta este doar un teasing, doar un contract. Săptămâna viitoare public contractele cu nume, prenume, firme etc. Pe asta s-au dus banii de investiţii! Nu pe străzi, nu pe anvelopări, nu pe parcări sau investiţii în pieţe. S-au tocat în acest fel milioane şi milioane”, a mai scris Ciucu pe Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ