Ciprian Ciucu ar urma să deschidă lista de candidaţi ai PNL la CGMB

| 21 apr, 13:02

Ciprian Ciucu ar urma să deschidă lista de candidaţi ai PNL la funcţia de consilier general la Primăria Capitalei în locul lui Marian Munteanu, validat iniţial pe primul loc, au declarat joi surse din PNL.

Marian Munteanu şi-a anunţat miercuri retragerea din poziţia de candidat al PNL la Primăria Capitalei, automat acesta urmând să fie înlocuit şi de pe lista de consilieri municipali, au precizat sursele citate. 

Biroul Permanent al PNL Bucureşti a validat marţi seară lista de candidaţi la funcţia de consilier general la Primăria Capitalei, primul fiind Marian Munteanu, precizaseră, miercuri, surse din cadrul formaţiunii. 

Preşedintele interimar al organizaţiei liberale de Bucureşti, Cătălin Predoiu, a anunţat, miercuri, după ce şi-a asumat candidatura la Primăria Capitalei, că îl va invita pe Ciprian Ciucu la o discuţie despre "un tandem" pentru funcţiile de primar şi viceprimar al Capitalei. 

Ciucu a afirmat că un tandem cu Predoiu ar reprezenta o bună oportunitate pentru punerea în practică a principiilor pentru care militează. 

"Am luat act de propunerea domnului Predoiu de a participa în tandem la aceste alegeri pentru Bucureşti. Consider că este o bună oportunitate pentru ca principiile pentru care militez şi viziunea mea să aibă o şansă reală de a deveni realitate. Transparenţa, anticorupţia şi eficienţa investiţiilor şi a serviciilor publice vor fi mereu priorităţi pentru mine. Totul va depinde de discuţiile de mâine (joi - n.r.)", a scris Ciucu miercuri seară pe Facebook. 

Miercuri, M10 Bucureşti a anunţat că a decis să retragă susţinerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu la Primăria Capitalei din cauza negocierilor pe care acesta le poartă cu PNL în vederea unei posibile intrări în formaţiunea politică liberală. 

O discuţie privind intrarea lui Ciprian Ciucu pe lista de candidaţi ai PNL la CGMB ar urma să aibă loc joi în cadrul Biroului Permanent al PNL Bucureşti, reuniune programată pentru ora 14,00 la Palatul Parlamentului. 

Şedinţa va fi urmată de o reuniune a comisiei de unificare a formaţiunii şi un Birou Politic al PNL în care va fi validată candidatura lui Cătălin Predoiu la Primăria Capitalei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ