Ciprian Șerban, deputat PSD: `Pentru PNL nu existăm. Ne ucide cu cinism, tenace. Ne extermină, pur și simplu!`

| 08 mai, 17:20

Deputatul PSD de Neamț, Ciprian Șerban, acuză dur reprezentanții PNL din conducerea instituțiilor din Neamț care împiedică folosirea unor aparate de unică generație pentru cei infectați cu COVID-19 doar pentru că aceste aparate au fost achiziționate de Consiliul Județean Neamț condus de reprezentanții PSD.

 

”635. Este cifra care ne îngrozește, dragi nemțeni. 635 de cazuri COVID-19 confirmate în județul nostru, azi. Mâine vor fi și mai mulți. Ne mor părinții, bunicii, prietenii din cauza noului coronavirus, SARS-CoV-2.
Ce face guvernul liberal pentru a ne salva sănătatea și viețile ? Câți dintre dragii noștri ar fi putut fi salvați dacă PNL ne-ar fi dat voie să folosim aparatul pentru recoltarea plasmei convalescente care, acum se află ambalat, încă, la Spitalul Județean de Urgență din Piatra? Dacă ne-ar fi dat voie ! Dar, nu ! S-a opus și continuă să nu aibă reacție. De ce? De ce, domnilor liberali, românii din județul Neamț nu se află între preocupările dumneavoastră?
Mulți dintre voi, dragii mei, m-ați contactat și m-ați rugat să fac ceva pentru sănătatea nemțenilor. Parcă vorbim în pustiu. PNL este insensibil, total opac la orice rugăminte care vine din partea vreunui membru sau simpatizant PSD.
Pentru PNL nu existăm. Ne ucide cu cinism, tenace. Ne extermină, pur și simplu.
Fac, din nou, apel la Guvernul Orban și îi solicit public să aplice tratamente egale tuturor cetățenilor români !
Îl somez public să dispună deîndată punerea în funcțiune a aparatului pentru recoltarea plasmei convalescente ! Centrul de Transfuzii Sanguine Neamț are nevoie vitală de el pentru a salva vieți omenești.
Aparatul este donat de nemțeanul Florin Hozoc. Statul român nu a dat niciun ban pe el ! Și totuși nu suntem lasați să îl folosim. Eu cred că este pur și simplu o bătaie de joc atât la adresa donatorului nostru cât și la adresa nemțenilor. Sau să fie oare incompetență și neputința de a gestiona o criză atât de acută, atât de gravă precum cea provocată de noul coronavirus ?
PNL, te rog, pleacă ! Recunoaște-ți incompetența și incapacitatea și pleacă ! dă-le voie celor care sunt profesioniști și știu să gestioneze o Țară să o facă !
Domnilor PNL-iști, nu vă mai jucați cu viața noastră !”, susține deputatul Ciprian Șerban pe pagina sa de Facebook.

 

Tag-uri: deputat, nemti, psd
loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ