ROMÂNIA - ARGENTINA 0-0

| 05 mar, 2014

ROMÂNIA - ARGENTINA LIVE. Naţionala de fotbal a României a jucat miercuri seara primul său meci după ratarea calificării la CM 2014. Partida România - Argentina s-a încheiat 0-0.

Min. 90+3 Se încheie partida. ROMÂNIA-ARGENTINA 0-0, un rezultat de mare prestigiu.

Min. 90+1 Rusescu recuperează o minge la 20 de metri de poarta argentinienilor, însă faultează în atac. Argentinienii răspund cu un atac palid.

Min. 90 De la margine se arată 3 minute de prelungire.

Min. 89 Ultima schimbare la argentinieni. Intră Maxi Rodriguez în locul lui Di Maria.

Min. 86 Argentinienii ratează ocazia meciului. Pantilimon respinge in extremis de pe linia porţii şutul puternic al lui Lavezzi. Portarul lui City primeşte îngrijiri medicale după ce a căzut rău după respingere. Din cornerul rezultat, Basanta a trimis pe lângă. Intră Grozav în locul lui Chipciu.

Min. 85 Di Maria e blocat în ultima clipă, şutul său deviat ajunge la Pantilimon.

Min. 82 Lazăr scapă singur spre poartă, după o pasă puţin cam tare a lui Torje, însă portarul Argentinei iese şi blochează.

Min. 78 Messi centrează bine în centrul careului nostru, dar niciun argentinian nu ajunge la balon.

Min. 77 Schimbare la Argentina. Iese Higuain, intră cel mai sonor nume lăsat pe bancă până acum, Lavezzi de la PSG.

Min. 74 Rusescu fură o minge dintre fundaşii centrali sud-americani, însă este deposedat înainte să apuce să şuteze.

Min. 70 Impulsionaţi de atmosfera din tribune, românii revin în atac. Centrarea lui Rusescu nu este ajunsă însă de nimeni. Argentinienii răspund prin şutul lui Palacio, puţin pe lângă poartă. Faza a pornit însă dintr-un offside evident.

Min. 67 Argentinienii joacă mai mult pentru tribune decât pentru rezultat. Di Maria încântă cu preluările sale, Higuain trimite un şut spectaculos din unghi. La noi, iese Marica, intră Rusescu. Raţ preia banderola de la Marica. Suporterii naţionalei strigă ''România, România!'' şi fac valuri mexicane.

Min. 61 Dinamovistul Grigore are o intervenţie salvatoare în faţa lui Di Maria, care scăpase singur spre poarta lui Pantilimon.

Min. 60 Zabaleta este blocat încântător de Raţ, al cărui tackling stârneşte aplauze în tribune.

Min. 57 O nouă schimbare la România, Lazăr intră în locul lui Tănase. De la argentinieni iese ginerele lui Maradona, Kun Aguero.

Min. 56 Marica a recuperat o minge la mijlocul terenului şi putea scăpa singur spre poarta Argentinei, însă fundaşii sud-americani s-au repliat rapid.

Min. 52 Dragoş Grigore îl blochează foarte bine pe Kun Aguero în marginea careului nostru.

Min. 49 Mari rivali în Spania, Messi de la Barcelona şi Di Maria de la Real Madrid fac o fază încântătoare, însă balonul ajunge până la urmă la Pantilimon.

Min. 48 Kun Aguero scapă singur spre poarta colegului său de la Manchester City, Pantilimon, trece de acesta în viteză, însă şutul său este blocat din drumul spre gol de Gardoş, care are o intervenţie incredibilă.

Min. 46 Schimbare la pauză. Pantilimon intră în poarta României, în locul lui Tătăruşanu. De asmenea, Torje îi ia locul lui Maxim. Messi a reluat jocul de la mijlocul terenului.

Min. 45 Se încheie prima repriză, una în care România a jucat curajos şi a avut un gol anulat pe nedrept.

Min. 42 Bourceanu se joacă în apropierea propriului careu, încercând să dribleze mai mulţi argentinieni. Sud-americanii obţin un corner.

Min. 41 Un nou corner, o nouă ocazie pentru România: centrarea pentru Tănase e reluată de stelist în afara terenului.

Min. 39 Kun Aguero trece în viteză prin apărarea noastră, rămâne singur cu Tătăruşanu, însă portarul Stelei respinge spectaculos.

Min. 36 Maxim înscrie, însă golul este anulat pentru că mingea ar fi ieşit din teren în momentul centrării. Reluările arată însă că totul a fost valabil. Stadionul a erupt în momentul în care Maxim a înscris.

Min.34 Ocazie uriaşă pentru România. Măţel centrează perfect pentru Maxim, care plonjează, însă trimite în portar din câţiva metri.

Min. 32 Messi iese la rampă, îl driblează scurt pe Raţ, dar centrează slab.

Min. 30 Argentinienii ratează o ocazie uriaşă. Higuain primeşte o minge în careu, dar e altruist, pasează în spate şi Pintilii vine şi respinge în corner. Bate Aguero, fundaşii noştri resping în aut.

Min. 27 Di Maria preia greşit în careul nostru, dintr-o poziţie ideală, şi scorul rămâne 0-0.

Min. 26 Argentinienii stau mai bine la capitolul viteză, însă deocamdată o folosesc doar în defensivă. Un nou atac al României se încheie înaintea şutului.

Min. 24 Marica centrează pe jos, iar Tănase şutează din unghi, însă nu prinde cadrul porţii.

Min. 23 România joacă foarte curajos, iar argentinienii par şi ei surprinşi de replica pe care le-o dau tricolorii.

Min. 21 România are cea mai mare ocazie a meciului. Raţ centrează de pe stânga, Marica trimite cu capul sub bară, dar portarul argentinian respinge în corner.

Min. 20 Naţionala României a purtat un contraatac spectaculos şi obţine un nou corner. Tribunele erup. Gardoş trimite slab cu capul spre buturile Argentinei.

Min. 18 Un nou corner pentru România. Pintilii trimite cu capul peste poarta argentinienilor, din centrul careului.

Min. 14 Camerele video insistă asupra lui Leo Messi, care nu pare în cea mai bună zi a sa şi a cerut deja apă de la marginea terenului. Din câte se pare, în debutul meciului, lui Messi i s-a făcut rău pe gazon.

Min. 13 România obţine un nou corner, după un şut al lui Tănase respins de fundaşii sud-americani. Faza rămâne fără rezultat.

Min. 12 Ritmul meciului este unul destul de scăzut, specific meciurilor amicale, iar argentinienii greşesc unele pase simple. Tot stadionul strigă ''România, România!''

Min. 10 Maxim îi fură un balon lui Messi şi pleacă pe contraatac, însă nu găseşte un coechipier. Argentinienii răspund rapid, iar Higuain trage din unghi în Tătăruşanu. Este un nou corner pentru Argentina.

Min. 9 Bourceanu îl driblează pe Messi, iar tribunele exultă, chiar dacă driblingul a avut loc în careul României.

Min. 7 Un prim atac mai închegat al naţionalei României. Maxim obţine un corner. Tot Maxim bate, însă prea tare, iar mingea depăşeşte toţi jucătorii din careu.

Min. 5 Messi şutează pe jos, mingea este deviată de zid în corner. Tot el bate, Fernandez reia cu capul, dar peste poarta naţionalei noastre.

Min. 4 Aguero este faultat la 25 de metri de poarta lui Tătăruşanu. Messi îşi pregăteşte balonul.

Min. 1 A început meciul, România a avut lovitura de start.

ROMÂNIA-ARGENTINA LIVE. UPDATE 20.58 - Cele două echipe intră pe teren. Messi, căpitanul Argentinei, este aplaudat de un stadion întreg. Zeci de mii de suporteri români flutură steguleţele tricolore. Pe stadion răsună ''Deşteaptă-te, române!''. Ca o curiozitate, naţionala Argentinei nu s-a antrenat înainte de meci.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ