CRISTIANA ANGHEL, atacată dur de un fotbalist

| 19 feb, 10:00

Atitudinea adoptată de un senator al României în cadrul unei dezbateri de ieri din plenul Senatatului ce avea ca temă interzicerea fumatului în spaţiile publice l-a iritat pe Ciprian Marica, fotbalist în echipa naţională.

Scandalul de ieri a culminat cu argumentul Cristianei Anghel care a declarat că cel care a interzis pentru prima dată fumatul a fost dictatorul nazist Adolf Hitler pentru a avea tineri germani sănătoși pentru front.

Ciprian Marica, atacantul lui Konyaspor, o critică dur pe Cristiana Anghel şi susţine că România are nevoie de o astfel de lege. Totodată, internaţionalul român face apel la români să fie mult mai atenţi atunci când îşi aleg reprezentanţii în Parlamentul României, scrie ştiripesurse.ro

"Dragi prieteni! Am urmărit ceva mai devreme niște scene incredibile pentru Parlamentul unei tari europene! Senatoarea Cristiana Anghel a făcut un adevărat circ pe tema interzicerii fumatului! Ce mai urmează, sa ceara împărțirea de pachete de țigări copiilor în scoli?! Am reușit să fim ultimii din Europa care pun în discuție această problemă, sa nesocotim de fapt o lege a Uniunii Europene! Oameni buni, fumatul ucide, și nu doar pe fumători, ci și pe cei care stau în preajma lor! O simpla căutare pe net arata ca fumatul pasiv provoacă malformații bebelușilor, provoacă boli cardiovasculare, cancer pulmonar, astm, bronșită și multe, prea multe alte nenorociri!

Toată Europa, lumea toată luptă împotriva acestui viciu mortal! Eu respect alegerea fiecăruia, dar cum sa ma obligi sa respir fumul celui care sta lângă mine într-un spațiu închis? Cum va permiteți sa condamnați cu seninătate copiii mei și ai celorlalți, că nu vreți sa respectați regulile, voi, aleșilor, care va înghesuiți să-i scăpați de arest pe cei care au probleme cu legea?
Oameni buni, fiți mult mai atenți când alegeți pe cineva sa vă reprezinte, sa ne reprezinte! Cum au ajuns unii sa fie cei mai importanți oameni în stat, sa decidă pentru noi toți? Citiți și va minunați!"
, a scris Ciprian Marica pe pagina sa de socializare.

Citeşte şi: Cristiana Anghel a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PC

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ