Cadoul lui Marica pentru Klaus Iohannis care a adunat mii de LIKE-uri. FOTO

| 01 dec, 2014

Atacantul Ciprian Marica a postat, luni, un mesaj pe pagina sa de Facebook în care anunţă că le oferă de Ziua Naţională a României jucătoarei de tenis Simona Halep şi preşedintelui ales Klaus Iohannis câte un tricou al primei reprezentative personalizat.

Ciprian Marica a ales numărul 9 pentru tricoul Simonei Halep, pe care o consideră cel mai bun atacant al României în "meciul cu imaginea proastă" din străinătate.

Dragi prieteni! Va urez la mulți ani fericiți de ziua națională a României! Și pentru ca este aniversare, fac și doua cadouri - tricoul sacru al echipei naționale - pentru două persoane care înseamnă enorm pentru toți românii. Domnișoarei Simona Halep i-am ales numărul 9 pentru ca a fost cel mai bun atacant al României în meciul cu imaginea proastă care ni se face în străinătate. A dus numele României în toate zările, mai mult decât orice ambasador al statului. Bravo, Simona!

Numărul 1 pentru Iohannis

Un tricou cu numărul 1 îl voi oferi omului numărul 1 în stat, președintelui Klaus Iohannis. Sa nu uitați, domnule președinte, câte speranțe și-au făcut românii în privința dumneavoastră. Sa fiți numărul 1 în lupta împotriva corupției, în lupta cu nedreptățile, în lupta pentru drepturile tuturor românilor!

Încă o data "La mulți ani!" Hai România!


 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ