Simona Halep, reacție NERVOASĂ după ce a fost făcută "număr 2 fake"

| 29 dec, 2014

Cunoscuta pentru discursul diplomat pe care l-a avut dintotdeauna, Simona Halep a reactionat nervos dupa ce a aflat ca exista si oameni care i-au contestat pozitia in clasamentul WTA.

Sportiva in varsta de 23 de ani le-a raspuns celor care sustineau ca nu a meritat sa ajunga pe locul doi in clasamentul WTA deoarece a avut parte de o conjunctura favorabila.

"Am auzit ca am fost numar 2 fake (nemeritat - n.red.). Nu e chiar asa! Am muncit sa ajung acolo, am avut rezultate. Ca s-a retras Na Li si au fost accidentari, asta e, se mai intampla in tenis", a spus Simona Halep la Eurosport.

Totodata, Halep a mentionat ca nu acorda o importanta foarte mare clasamentului WTA.

"Oricum, pentru mine clasamentul nu este foarte important, nu-ti garanteaza absolut nimic", a completat Halep, potrivit ziare.com.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 ian, 08:38
tyrex
Asta e adevarul machedoanco degeaba te superi. Toate meciurile tari le- ai pierdut cu brio sau te-ai dat accidentata.Ai ajuns nr 2 absolut prin jocul rezultatelor nicidecum prin valoarea ta adevarata. Nu poti prosti o omenire intreaga cu ifosele tale. Mai ai pana sa fii ca valoare adevarata locul doi mondial. Mai munceste ca deja ai cam luato pe cai gresite.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ