Meci de tenis între Klaus Iohannis şi Simona Halep: "Va avea loc în martie sau aprilie!"

| 24 noi, 2014

Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis,  şi cea mai bună jucătoare de tenis din ţara noastră vor susţine un meci demonstrativ, la Sibiu, în primăvara anului viitor.

Informaţia a fost prezentată în oradesibiu.ro de Marius Vecerdea, cel care a propus organizarea partidei, în scopul promovării tenisului. ”Meciul va fi în primăvară. Probabil în martie sau aprilie, dar e posibil să fie făcute modificări în această privinţă. Va fi un meci cu siguranţă inedit. Scopul este bineînţeles cel de promovare al tenisului în rândul copiilor”, acesta.

Fost jucător de tenis, Vecerdea este prieten cu preşedintele ales şi deţine sala de tenis în care Iohannis s-a relaxat, la puţin timp după câştigarea alegerilor prezidenţiale.  „Cu Simona am vorbit şi mi-a spus că acceptă fără nicio problemă să vină. Apoi am discutat şi cu domnul preşedinte, Klaus Iohannis, chiar sâmbătă (n.r. – sâmbătă 22 noiembrie). Şi dânsul a acceptat propunerea. Ambii erau foarte încântaţi de idee. Acum rămâne să vedem în funcţie de programul lor, în ce dată vom planifica meciul”, a mai spus Marius Vecerdea, pentru Ora de Sibiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ