Preşedintele ales, Klaus Iohannis, nu va participa la reuniunea Consiliului European din decembrie

| 24 noi, 2014

PNL precizează că preşedintele ales, Klaus Iohannis, nu va participa la reuniunea Consiliului European din decembrie, arătând că acesta nu a primit nicio invitaţie în acest sens.

"Domnul Klaus Iohannis nu a primit nicio invitaţie în acest sens. Preşedintele ales al României nu va participa la reuniunea Consiliului European care va avea loc în luna decembrie', se arată într-un comunicat al PNL.

Precizarea liberalilor vine după ce unele instituţii media au anunţat că preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, ar urma să participe, împreună cu preşedintele în exerciţiu, Traian Băsescu, la lucrările Consiliului European din 18-19 decembrie de la Bruxelles.

Citeşte şi: România, reprezentată de doi preşedinţi la Consiliul European. Iohannis, invitat de Băsescu la Bruxelles

Pe agenda reuniunii figurează pregătirea Consiliului European din 18-19 decembrie 2014, cu o discuţie preliminară asupra proiectului de agendă adnotată a acestuia, care va fi axată pe aspecte economico-sociale la nivelul UE. La reuniunea din decembrie 2014 a liderilor europeni vor fi abordate, de asemenea, şi subiecte din aria relaţiilor externe, în funcţie de evoluţiile internaţionale', informează MAE.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ