Iohannis, MESAJ INCREDIBIL pentru Simona Halep. Postarea de ZECI DE MII DE LIKE-URI pe FACEBOOK

| 20 noi, 2014

Klaus Iohannis, preşedintele ales al României, a declarat că practică tenisul în timpul liber, motiv pentru care a primit o provocare din partea Simonei Halep.

Simona Halep l-a intrebat pe Klaus Iohannis dacă este dispus să ajunga, în februarie, la Galaţi, la meciul din Fed Cup, pentru a cânta împreună, pe teren imnul României.

"Pentru că sunteţi un mare fan al sportului pe care îl practic, am, marea onoare, domnule preşedinte, să vă întreb dacă puteţi să vă alăturaţi echipei noastre de Fed Cup, în luna februarie, la Galaţi, să cântăm împreună pe teren imnul naţional al ţării noastre?", a fost rugămintea Simonei Halep.

"Îi mulțumesc domnișoarei Simona Halep pentru încredere și pentru întrebare. Răspunsul meu este: Da, se poate!", a răspuns Klaus Iohannis, pe Facebook, postarea adunând aproape 15.000 de like-uri în doar 30 de minute!

Mesajul DUR al lui Ion Ţiriac către Klaus Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ