Ciprian Marica ratează şi meciul cu Finlanda din preliminariile EURO 2016

| 09 oct, 2014

Atacantul Ciprian Marica va rata, pe lângă meciul cu Ungaria, şi partida pe care naţionala României o va susţine cu Finlanda, în preliminariile EURO 2016, a anunţat Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

''Leziunea lui Ciprian la fascia plantară l-a făcut indisponibil pentru partida cu Finlanda. Această leziune, anterioară convocării lui şi cauzată de problemele pe care le are la meniscul extern, l-a împiedicat azi, 9 octombrie, să ducă la bun sfârşit o şedinţă întreagă de antrenament. Urmează ca în zilele următoare Ciprian să se opereze în Germania'', a declarat Pompiliu Popescu, medicul echipei naţionale a României.

Atacantul echipei turce Konyaspor a părăsit vineri Centrul de Fotbal Mogoşoaia, unde se află în cantonament naţionala României.

Staff-ul condus de selecţionerul Victor Piţurcă a decis să nu efectueze nicio modificare în lotul echipei naţioanle, care numără acum 23 de jucători.

România va juca sâmbătă cu Ungaria, pe Arena Naţională (19,00), iar pe 14 octombrie cu Finlanda, la Helsinki (21,45), în preliminariile EURO 2016.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ