ROMÂNIA-UNGARIA. Reacţia lui Victor Piţurcă după EGALUL de sâmbătă

| 12 oct, 2014

Victor Piţurcă a explicat căderea naţionalei României în repriza a doua a meciului cu Ungaria şi cum era să pierdem un meci pe care tricolorii ar fi trebuit să-l câştige.

Selecţionerul Victor Piţurcă a făcut imediat după meci o analiză a egalului cu Ungaria, de sâmbătă, din preliminariile Euro 2016. "A fost o primă repriză dominată în totalitate de noi, am avut multe ocazii de poartă, am reușit să marcăm târziu, dar benefic pentru echipă. În cea de-a doua repriză și oaspeții noștri au mai adus un atacant. Au fost și momente când unii jucători trăgeau de ei, pentru că din punct de vedere fizic nu erau la un nivel optim (...) Ungurii n-au avut ocazii de poartă până la lovitura liberă, la care a fost un fault inexistent. Dar nu contează prea mult acest lucru. Am primit gol și n-am putut să mai marcăm, chiar dacă am avut câteva ocazii, e drept, nu foarte periculoase. Le-am spus băieților că avem nevoie de-al doilea gol ca să fim siguri de victorie. Din păcate, nu a fost așa".

Mai multe, pe romaniatv.net.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ