Ciprian Marica va juca la echipa spaniolă Getafe

| 27 sep, 2013

Clubul spaniol Getafe a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, achiziţionarea atacantului român Ciprian Marica, în vârstă de 28 de ani, liber de contract după plecarea de la echipa germană Schalke 04.

Cel mai important atacant al echipei naţionale va juca în prima ligă spaniolă. "Atacantul internaţional român Ciprian Andrei Marica este noul jucător al formaţiei Getafe", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului spaniol, fără a fi precizată perioada pe care a semnat jucătorul.

Preşedintele clubului Getafe, Angel Torres, anunţase joi seară, după meciul cu Celta Vigo, scor 2-0, că gruparea pe care o conduce a obţinut serviciile atacantului Ciprian Marica.

"Getafe l-a achiziţionat pe românul Ciprian Marica, prezent pe Coliseum Alfonso Perez pentru a urmări partida cu Celta. Acest lucru a fost confirmat de Angel Torres, preşedintele clubului madrilen, la finalul meciului. Oferta de la Rayo Vallecano a fost insuficientă pentru jucător", a scris Marca.

Ciprian Marica, liber de contract după ce i-a expirat în această vară înţelegerea cu echipa Schalke 04, a mai fost dorit în ultima perioadă de Rayo Vallecano, Tottenham Hotspur, Newcastle United, Arsenal Londra şi AC Fiorentina.

Getafe ocupă locul 9 în campionat, după şase etape, iar duminică va juca în compania echipei Espanol, la care este legitimat Gabriel Torje.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ