Circulaţia trenurilor, modificată în perioada 28 aprilie - 7 mai

| 24 apr, 2013

CFR Călători modifică programul de circulaţie a trenurilor în perioada 28 aprilie - 7 mai, pentru adaptarea capacităţii de transport la traficul de pasageri estimat cu prilejul mini-vacanţei de 1 Mai şi a Sărbătorilor de Paşte.

Modificarea programului de circulaţie în această perioadă implică în principal suplimentarea numărului de trenuri pe rutele cele mai circulate, dar şi suplimentarea numărului de vagoane din componenţa mai multor trenuri InterRegio. CFR informeză că 19 trenuri InterRegio vor circula suplimentar.

Pe de altă parte, în perioada 1 - 6 mai. când se aşteaptă ca traficul să fie diminuat, unele trenuri de rang superior precum InterCity şi InterRegio, dar şi Regio vor fi anulate.

În ceea ce priveşte programul de lucru cu publicul al agenţiilor de voiaj CFR, în perioada 1 - 6 mai, toate agenţiile de voiaj CFR vor fi închise, exceptând ziua de 3 mai, când vor fi deschise următoarele agenţii între orele 10.00 - 17.30: Bucureşti, Craiova, Târgu Jiu, Piteşti, Timişoara, Arad, Sibiu, Iaşi, Botoşani, Vaslui, Piatra Neamţ, Suceava, Bacău.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ