Circulaţie la metrou, BLOCATĂ pe ruta Berceni-Pipera. O persoană s-a aruncat în faţa trenului

| 06 dec, 2013

O persoană s-a aruncat în faţa metroului la staţia Piaţa Romană, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile.

Circulaţia la metrou a fost oprită pe linia unde s-a produs accidentul, între Piaţa Romană şi Universitate, şi se desfăşoară normal în celălalt sens.

Incidentul a fost semnalat la 112, în jurul orei 08.30, la staţia de metrou Piaţa Romană fiind trimise echipaje de prim ajutor şi de descarcerare.

Călătorii sunt anunţaţi de reprezentanţii Metrorex că circulaţia se desfăşoară cu dificultate, între Piaţa Romană şi Universitate, din cauza unui caz de suicid.

Oficiali din Poliţia Capitalei au precizat că femeia a fost identificată, aceasta având 48 de ani.

Reprezentanţii Metrorex au declarat că, în jurul orei 8.25, s-a semnalat faptul că o femeie a fost prinsă sub garnitura de tren, în staţia de metrou Piaţa Romană.

În urma incidentului, circulaţia la metrou a fost oprită temporar pe linia unde s-a produs accidentul, între Piaţa Romană şi Universitate, şi s-a desfăşurat normal în celălalt sens.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia la metrou a fost reluată pe ambele fire, între Piaţa Romană şi Universitate.

Tag-uri: metrou
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ