Cîrstoiu: A mă considera un candidat de sacrificiu la Primăria Capitalei e o mare greşeală

| 20 mar, 18:18

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat al PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat, miercuri, că ar fi o mare greşeală să fie considerat un candidat de sacrificiu, menţionând că liniile sale comportamentale nu duc spre a fi o "păpuşă în mâna a doi oameni".

 

"Părerea mea e că a mă considera un candidat de sacrificiu e ca şi când nu m-aţi cunoaşte. Eu m-am înscris în această competiţie fiind ferm convins că finalul va fi unul câştigător, nu pentru mine personal", a spus Cătălin Cîrstoiu, la conferinţa de presă în care a fost anunţat drept candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, întrebat dacă este un candidat de sacrificiu.
El a spus că a oferit stabilitate instituţiilor pe care le-a condus şi a fi considerat un candidat de sacrificiu este "o mare greşeală".
"Am oferit instituţiilor pe care le-am condus o stabilitate. De ce nu aş oferi această stabilitate Primăriei Generale? (...) Din punctul meu de vedere, a mă considera un candidat de sacrificiu e o mare greşeală. Toate liniile mele comportamentale nu duc spre un candidat, aşa, o păpuşă în mâna a doi oameni", a adăugat medicul.
Întrebat în legătură cu faptul că a fost anunţată târziu candidatura sa la Primăria Capitalei, Cîrstoiu a spus: "Nu am fost anunţat târziu, alţii au fost anunţaţi şi mai târziu şi au ajuns foarte bine".
Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost prezentat oficial, miercuri, drept candidat comun al coaliţiei PSD - PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ