Cîrstoiu: Bucureştiul a ajuns oraşul în care orice pală de vânt dă peste cap totul şi aduce haosul

| 02 apr, 18:42


Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cârstoiu a declarat că lentoarea şi lipsa de eficienţă a edilului general Nicuşor Dan care nu a autorizat toaletarea arborilor şi îndepărtarea copacilor uscaşi pune în pericol cetăţenii. El a mai acuzat că Dan prezintă un dezinteres total şi faţă de reabilitarea clădirilor degradate.

 

„Bucureştiul a ajuns oraşul în care orice pală de vânt dă peste cap totul şi aduce haosul. Şi asta din cauza lentorii şi lipsei de eficienţă a primarului general, care nu a autorizat toaletarea arborilor sau îndepărtarea copacilor uscaţi. Dar şi a dezinteresului total faţă de reabilitarea clădirilor degradate. Ferească Dumnezeu să fie cineva rănit din cauza indolenţei şi delăsării manifestate de Nicuşor Dan!”, a scris Cătălin Cîrstoiu, marţi pe Facebook.
El a mai spus că acesta este motivul pentru care este nevoie „de implicare, de lucru în echipă şi de măsuri punctuale pentru ca astfel de fenomene absolut normale să nu pună în pericol siguranţa bucureştenilor”.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ