Cîţu, despre limitarea transportului CFR pentru studenţi: Eu nu văd aici un capăt de ţară

| 10 feb, 17:59

Premierul Florin Cîţu a afirmat, miercuri, că nu vede ca fiind ”un capăt de ţară” limitarea călătoriilor CFR pentru studenţi , dând exemple din mai multe ţări. ”România era ţara care era în afara sistemului, toate celelalte ţări, ţări mult mai dezvoltate, nu ofereau această gratuitate”, a afirmat Cîţu.

Premierul a fost întrebat, miercuri, într-o declaraţie de presă despre limitarea călătoriilor CFR pentru studenţi şi a precizat că gratuitatea a fost introdusă de PSD.

”Se modifică şi revine la 50%. Eu nu văd aici un capăt de ţară. Austria au reducere de 60%, iar dacă călătoresc în grup, călătoresc gratuit. Belgia – studenţii au 50% reducere, Bulgaria tot 50%, Cehia au 75% reducere, Finlanda au 30%, Finlanda şi Franţa au 50% reducere la transportul general, în Italia tinerii şi cei până în 30 de ani au reducere 50%, Polonia au 51% studenţii şi doctoranzii. România era ţara care era în afara sistemului, toate celelalte ţări, ţări mult mai dezvoltate, nu ofereau această gratuitate”, a afirmat premierul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ