Cîţu: ”Am cerut miniştrilor să-şi asume fişele de obiective aferente fiecărui minister!”

| 17 mar, 20:39

Premierul Florin Cîţu a anunţat că a cerut miniştrilor să-şi asume până săptămâna viitoare fişa aferentă fiecărui minister privind activităţile, acţiunile şi obiectivele din programul de guvernare şi să le completeze cu măsurile bugetate şi cele de reformă, urmând ca memorandumul care cuprinde aceste aspecte, dezbătut în primă lectură miercuri, să fie aprobat în şedinţa de Guvern următoare.

"Un alt lucru important pe care l-am făcut astăzi, este în primă lectură, un memorandum, şi vă spun de ce în primă lectură, cu tema: monitorizarea şi complexă pe bază trimestrială a acţiunilor întreprinse de Guvern pentru îndeplinirea programului de guvernare, activităţii ministerelor şi diseminarea rezultatelor. De ce este doar în primă lectură, pentru că fişele pentru fiecare minister în acest moment cuprind doar activităţile, acţiunile, obiectivele din programul de guvernare. Vreau ca aceste fişe să fie asumate de fiecare ministru în parte şi ele să fie completate cu acţiunile şi măsurile pe care noi le-am bugetat şi bineînţeles măsurile de reformă. În şedinţa de săptămâna viitoare aş vrea să aprobăm şi acest memorandum şi apoi dăm drumul şi la evaluarea activităţii ", a declarat Florin Cîţu, miercuri, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, potrivit Agerpres.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ