Cîţu: Am semnat un proiect de lege privind testarea pe bani proprii a angajaţilor din sistemul de sănătate nevaccinaţi

| 14 oct, 19:32

Premierul interimar Florin Cîţu a anunţat că a semnat un proiect de lege care va fi depus joi la Parlament şi care prevede că angajaţii din sistemul de sănătate public şi privat şi cei din IGSU şi aviaţie ce nu sunt vaccinaţi anti-COVID şi nu au trecut prin boală vor trebui să se testeze pe banii proprii.

 

"Alături de alţi membri din Guvern - Kelemen Hunor, Cseke Attila şi Lucian Bode - am semnat un proiect de lege pe care îl vom depune în Parlament. Pe scurt, angajaţii care nu sunt vaccinaţi şi nu au trecut prin boală din sistemul de sănătate, public şi privat, vor trebui să se testeze pe banii proprii. Şi cei din IGSU şi cei din aviaţie. Această propunere a venit de la domnul ministru Bode", a declarat Cîţu, într-o conferinţă de presă, după şedinţa de Guvern.

El a susţinut că, dacă nu ar fi fost moţiunea de cenzură prin care Guvernul a fost demis săptămâna trecută, acest proiect ar fi fost aprobat de Cabinet şi transmis Parlamentului în procedură de urgenţă.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ