Cîţu: Campania de vaccinare avea un scop clar, de a învinge pandemia

| 12 iun, 00:13

Premierul Florin Cîţu a afirmat, vineri, că este un succes campania de vaccinare, întrucât există indicatori care arată asta – rata de vaccinare de 50% în Bucureşti şi scăderea incidenţei care a dus la relaxarea unor măsuri. Cîţu acuză din nou că doar primarii partidelor de la guvernare se implică în campania de vaccinare: ”Eu nu l-am văzut pe Marcel Ciolacu să meargă într-un centru de vaccinare să susţină campania”.

 

”Trebuie să revenim la normalitate. Tot ce aveam noi înainte de pandemie, viaţa nostră, trebuie să revină la normalitate şi revenim doar prin vaccinare”, a declarat, vineri, la Zalău, Florin Cîţu.
Întrebat dacă onsideră că este un succes campania de vaccinare, Cîţu a afirmat: ”Campania de vaccinare avea un scop clar, de a învinge pandemia. Dacă mă uit la acest indicator – Bucureşti are peste 50% dintre persoanele eligibile vaccinate, Clujul e aproape- da, campania este un succes. Avem nişte indicatori că această campanie de vaccinare a funcţionat. În acelaşi timp, e adevărat, că, pentru a avea succesul suprem, trebuie să accelerăm lucrurile”.
”Acum lupta este să ducem vaccinul cât mai aproape de cetăţeni”, a precizat premierul, meţionând că asta pot face cel mai bine autorităţile locale.
”De fiecare dată, chiar dacă nu vrem să politizăm acest lcuru, trebuie să observăm că doar primarii PNL, UDMR, cei de la guvernare se implică, mai puţin primari, liderii din Opoziţie. Până astăzi eu nu l-am văzut pe Marcel Ciolacu să meargă într-un centrum de vaccinare să susşină campania, nici pe Grindeanu sau doamna Gabriela Firea. Această campanie de vaccinare este a noastră a tuturor, nu doar a PNL sau a partidelor de la guvernare”, a mai declarat premierul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ