Cîţu, după şedinţa BPN: Am primit derogarea de vechime, doar ca să fim siguri pentru candidatura mea la preşedinţia PNL

| 18 aug, 19:36

Premierul Florin cîţu a anunţat miercuri, după şedinţa BPN, că a primit derogarea de vechime. Cîţu, care susţine că are vechimea de cinci ani în partid necesară pentru a putea candida, a precizat că votul a fost solicitat doar pentur a fi sigur în ceea ce priveşte candidatura sa la preşedinţia PNL.

 

”Un alt vot dat a fost pentru derogare, doar ca să fim siguri pentru candidatura mea la preşedinţia PNL”, a anunţat Cîţu.
Surse participante la şedinţă au afirmat că votul afost unanim.
Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat miercuri, înaintea şedinţei BPN, că, pentru a candida la preşedinţia partidului, Florin Cîţu are nevoie de o vechime de cinci ani în partid, pe care nu o are, fiind astfel necesară o derogare. El s-a declarat dispus să susţină acordarea acestei derogări. Într-o declaraţie făcută simultan cu preşedintele PNL, Florin Cîţu a susţinut că are vechimea necesară pentru a candida la şefia formaţiunii liberale.
Florin Cîţu s-a înscris în partid în septembrie 2016, iar conform statutului, candidatura la funcţia de Preşedinte al partidului se depune ca urmare a prezentării unui proiect de moţiune, iar orice membru al partidului poate candida la această funcţie dacă are o vechime în partid de cel puţin 5 ani, conform News.ro.
“Ba am vechime, este o interpretare a statutului, eu mi-am depus adeziunea în termen, sunt cinci ani de atunci. A fost aprobată. Cred că la 10 septembrie a fost depusă (n.r. adeziunea). (...) Îmi voi depune candidatura, vom câştiga preşedinţia PNL. Nu e niciun impediment”, a afirmat Cîţu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ