Cîţu: ”Paturi la ATI vom mai creşte, dar nu am avea nevoie de aceste paturi dacă lumea s-ar vaccina!”

| 11 oct, 18:53

Premierul interimar Florin Cîţu a afirmat, luni, că se pot găsi soluţii pentru suplimentara locurilor la ATI pentru pacienţii grav infectaţi cu coronavirs, însă valul patru poate fi stopat prin vaccinare. ”Paturi la ATI vom mai creşte, dar nu am avea nevoie de aceste paturi dacă lumea s-ar vaccina”, a afirmat Cîţu.

 

”Este important ca fiecare să fie responsabil pentru deciziile pe care le ia. Este foarte important să ne vaccinăm dacă vrem să scăpăm de această pandemie şi este singura soluţie. Paturi la ATI vom mai creşte, dar nu am avea nevoie de aceste paturi dacă lumea s-ar vaccina”, a declarat, luni, premierul interimar Florin Cîţu.
Acesta a precizat că se pot suplimenta resursele, dar nu îşi doreşte ca aceasta să fie dircţia.
”Găsim resurse, dar nu vreau să mergem în acea direcţie. Ne vaccinăm şi nu mai avem nevoie nici de paturi la ATI, nici de spitale modulare. Este singura soluţie pe care o avem în acest moment”, a mai declarat Cîţu.
Acesta a precizat că, având vaccin, este cea mai simplă soluţie de a stopa pandemia.
”Avem vaccin. Putem să scăpăm de acest val dacă ne vaccinăm”, a mai declarat premierul.

 

Tag-uri: ATI, Citu, paturi
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ