Cîţu: România este în CRIZĂ. PSD pregăteşte echipa de negociatori pentru a contracta un ÎMPRUMUT mare

| 25 ian, 14:49

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu afirmă că România se află în criză, iar Ministerul Finanţelor Publice pregăteşte echipa de negociatori pentru a contracta un împrumut mare, "al doilea ca mărime" din istoria ţării noastre.

"Partenerii noştri strategici au dat verdictul. România este în criză. O criză care va ajunge la nivel de alertă la jumătatea acestui an. 'Criza românească' (aşa se vorbeşte la Davos) se manifestă, conform partenerilor noştri, în trei dimensiuni: criza politică şi instituţională, criza economică profundă generată de dezechilibre economice vizibile şi uşor de anticipat şi criza morală a societăţii româneşti", a scris Cîţu joi pe Facebook.

El subliniază că cele trei dimensiuni ale 'crizei româneşti' oferă motive de îngrijorare atât din punct de vedere al intereselor economice ale partenerilor noştri, dar şi din punct de vedere geostrategic şi al funcţionării statului de drept.

"Prestaţia lamentabilă a nu mai puţin de două guverne PSD în doar 12 luni a generat o profundă criză de comunicare şi credibilitate în ochii partenerilor noştri occidentali. Atacul la legile justiţiei a întregit tabloul care arată că România nu este guvernată. Oamenii au dreptate. Asta este şi părerea mea. PSD a generat în România anul trecut criza economică, politică şi morală. PSD nu poate guverna România!", a mai scris Cîţu.

Liberalul susţine că Ministerul Finanţelor Publice pregăteşte echipa de negociatori pentru a contracta un împrumut mare, al doilea ca mărime din istoria României.

"România este în criză şi deja se vorbeşte în mediile occidentale de aşa numita 'criză românească" (vezi lipsa României de la Davos, bulgarii sunt acolo). Iar pentru a nu ne prăbuşi, Dragnea va lua un împrumut mare. Întrebarea pe care ar trebui să i-o puneţi toţi lui Liviu Dragnea: Dragnea, ai de gând să faci un referendum înainte să iei acest împrumut (al doilea ca mărime din istoria României)?", conchide Florin Cîţu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ