Ciucă: Am discutat cu juriştii PNL şi nu e nevoie de nicio modificare legislativă pentru comasarea alegerilor

| 31 ian, 18:16

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, miercuri, că juriştii liberali au analizat proiectul de comasare a alegerilor şi au transmis că nu este nevoie de o modificare legislativă pentru acest demers şi "nu există niciun fel de piedică sau limitare legislativă".

 

"Am discutat cu juriştii noştri, echipa de jurişti din grupurile parlamentare. Au analizat acest proiect de comasare şi nu este nevoie de nicio modificare legislativă, nu există niciun fel de piedică, de limitare legislativă", a afirmat Ciucă, după şedinţa conducerii PNL.
El a precizat că singura lege care trebuie modificată este Codul administrativ. "Această lege oricum trebuie modificată pentru că acolo s-au produs nişte decalaje, având în vedere că în pandemie validarea primarilor s-a produs cu întârziere. Ca atare, că se comasează, că nu se comasează, legea la Codul de administrativ va fi modificată oricum", a explicat Ciucă.
Biroul Politic Naţional al PNL a decis mandatarea conducerii să negocieze în interiorul coaliţiei pe tema comasării alegerilor. Conform lui Ciucă, o variantă "posibilă" şi "benefică" ar fi comasarea alegerilor europarlamentare cu locale, dar există şi celelalte variante în analiză.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ