Ciucă: Am finalizat o rundă consistentă de negocieri, am stabilit un procent de 7% pentru investiţii, pentru anul viitor

| 18 noi, 20:53

Premierul propus de PNL în coaliţia PNL-PSD şi UDMR, Nicolae Ciucă a declarat, joi, după câteva ore de negocieri, că s-a stabilit procentul de 7% pentru investiţii, în bugetul pe anul viitor, care va fi prevăzut în programul de guvernare.

 

”Există şanse de reuşită”, a spus Ciucă despre şansele ca PNL să dea primul premier în rotaţie şi a arătat că, dacă s-ar porni de la premisa că va fi un eşec, nu s-ar afla aici, în acest moment.
Premierul propus de PNL, Nicolae Ciucă a declarat, după s-a încheiat o ”rundă consistenţă de negocieri în care s-a reuşit să se se înainteze pe aspectele care erau în dezbatere la nivelul coaliţiei.
”S-au făcut paşi importanţi pe pachetul social cât şi pe ceea ce înseamnă faptul că agreăm să găsim soluţii pentru a nu creşte taxele”, a spus Ciucă, precizând că s-a stabilit un procent de 7% pentru investiţii, în programul de guvernare, în bugetul pe anul viitor.
Nicolae Ciucă a mai spus că s-a convenit ca până joia viitoare să avem Guvern învestit.
Despre ce partid va da primul premierul, în rotaţia stabilită de PNL şi PSD, Ciucă a arătat că nu s-a stabilit încă acest lucru.
”Există şanse de reuşită”, a spus Ciucă despre şansele ca PNL să dea primul premier în rotaţie. El a arătat că, dacă s-ar porni de la premisa că va fi un eşec, nu s-ar afla aici, în acest moment.
Întrebat când vor decide care va fi partidul care va da primul premierul, Ciucă a spus: ”Urmează să stabilim mâine, ne vedem din nou, au loc negocieri, începând cu ora 12.00”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ