Claudiu Năsui, despre candidatul USR la prezidenţiale: Va fi o decizie în partid de susţinere probabil a lui Cătălin Drulă

| 31 aug, 22:43

Deputatul USR Claudiu Năsui a declarat miercuri, despre candidatul USR la prezidenţiale, că va fi o decizie în partid de susţinere probabil a lui Cătălin Drulă”, el arătând că acesta este preşedintele partidului şi are cele mai multe şanse să fie o locomotivă electorală.

 

Claudiu Năsui a fost întrebat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, când îşi va anunţa USR prezidenţiabilul.
”Asta nu am de unde să ştiu, va fi o decizie în partid de susţinere probabil a lui Cătălin Drulă”, a afirmat Năsui.
Întrebat dacă Drulă este favorit, Claudiu Năsui a spus: ”Absolut, este preşedintele partidului, trebuie să fie şi cel care reprezintă partidul şi cred că are cele mai multe şanse să fie o locomotivă electorală”.
Deputatul USR a menţionat că este o opţiune şi un candidat din afara partidului.
”Nu s-a luat o decizie în USR pe tema asta. Cel mai importan lucru, (..) este să facem reforme, trebuei să fie o persoană care să poată să facă refrome, care poate să reziste presiunile din partea unor sisteme foarte puternice şi totuşi să meargă înainte şi să facă ceea ce trebuie”, a mai spus Năsui.
Despre scorul la alegerile europarlamentare, deputatul USR a spus că speră că vor scoate un scor similar cu ultimele alegeri europarlamentare, peste 20% iar la prezidenţiale vor ajunge în turul doi.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ