Claudiu Târziu (AUR): A include în Carta drepturilor fundamentale aşa-zisul drept la avort este o oroare fără mărgini

| 12 apr, 17:08

Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor, Claudiu Târziu, afirmă despre votul din 11 aprilie din Parlamentul European, privind includerea, în Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, a dreptului la avort că este ”o oroare fără margini”.

 

”O oroare fără margini a fost votată de 336 de nesăbuiţi ai extremei-stângi şi aşa-zis liberali. Din partea României, reprezentanţii PSD, USR şi REPER au fost cei care s-au declarat favorabili unei asemenea mârşăvii.”, a afirmat preşedintele CNC al AUR, potrivit unui comunicat oficial.
”O majoritate fără discernământ, profund ideologizată şi în răspăr cu viaţa şi valorile sale susţine includerea avortului în Carta drepturilor fundamentale a UE. Potrivit textului votat ieri de către elementele radicale şi pretins progresiste ale Parlamentului European, orice persoană va avea acces la avorturi sigure şi legale. În articolul 2 al acestei Carte pe care extremiştii o vor modificată, se precizează că orice persoană are dreptul la viaţă. Iată că, de fapt, potrivit acestor 336 de spirite rătăcite, nu chiar orice persoană are dreptul la viaţă. Ba mai mult, anumite persoane ar căpăta acest drept « fundamental » de a lua viaţa”, a susţinut Claudiu Târziu.
”După introducerea de către Franţa, în propria Constituţie, a pseudo-dreptului la avort, adică la ucidere, avem parte de încă o majoritate de sceleraţi, de această dată la nivel european, care acţionează pe acelaşi calapod. De când există un drept « fundamental » la ucidere? Avortul înseamnă moarte”, a mai declarat Claudiu Târziu, totodată candidat al AUR la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ