Clienţii Bank of Cyprus îşi pot retrage banii

| 29 apr, 2013

Clienţii Bank Of Cyprus urmează să aibă acces de astăzi le depozitele lor. Cei care vor să facă operaţiuni trebuie să meargă acum la Marfin Bank care a preluat toţi clienţii persoane fizice şi o parte a clienţilor persoane juridice.

După o lună de zile în care conturile le-au fost blocate, clienţii Bank Of Cyprus vor putea reefectua de astăzi operaţiuni bancare. Marfin Bank Romania, cea care a preluat depozitele de la sucursala Bank of Cyprus,  va putea onora orice solicitari de rambursare, iar nivelul inalt al solvabilitatii bancii va permite BNR sa-i asigure lichiditatea necesara, informează Hotnews.

Nicolae Cinteză, directorul direcţiei de Supraveghere din BNR, a spus că că pentru deponenţii care doresc să-şi menţină depunerile până la scadenţă se vor păstra termenii de dobândă negociaţi la constituire, iar depozitele vor fi remunerate şi pentru perioada în care Bank of Cyprus a fost închisă.

Agenţiile din România ale Bank of Cyprus au fost închise iniţial pentru o săptămâna, începând cu data de 1 aprilie, dar termenul a fost prelungit de mai multe ori cu încă trei saptămâni. Activele înregistrate în sucursala din România însumează circa 450 de milioane euro, din care puţin peste 350 milioane euro reprezintă credite.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ